Văd că există antreprenori care își păstrează optimismul

Urmăresc destul de multă lume online și zilele acestea mi-a dat să văd și chestii faine în online în afară de panică creată de către toți ceilalți care în loc să încerce să caute soluții nu fac decât să amplifice starea de panică și să agite apele într-un proces care nu aduce nimic bun.

Astfel mi-a plăcut foarte mult articolul din Revista Biz despre posibile vești bune în lupta împotriva COVID-19 dar și măsurile luate ași de Dragos Schiopu în cadrul firmei lui. Și mai sunt și altele, probabil în perioada următoare, având mai mult timp liber o să încerc să vin cu o serie de resurse și lucruri de citit care să va readucă optimismul și bunadispozitie într-un mediu atât de intoxicat de panică.

Și pentru că tot vorbim de resurse utile, iată și un articol fain scris de Marta Ușurelu pe care merită să-l citească oricine pasionat de antprenrenoriat dar și celor care sunt angajați, pentru că Marta pucteaza foarte bine momentele și stările prin care trece un antreprenor în această perioada.

În încheiere aș vrea să va dau un sfat, decât să urmăriți știrile și panică transmisă de unele televiziuni mai bine folosiți această perioada pentru a capătă noi cunoștințe, pentru a putea trece în primul rând mai ușor și pentru a dobândii abilități care să te diferențieze de ceilalți când vine vorba de alegerea grea a celor care vor fi concediați sau a celor care vor fi angajații pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *