Stiti cine e cel mai mare plagiator?

Vad repetitiv comentarii despre plagiat si lucrari de plagiat, la un moment dat cineva spunea ca e in ADN-ul nostru sa copiem si am ras dandu-mi seama ca adevarul e mult mai adanc si mult mai departe decat AND-ul nostru.

Universul nostru este cel mai mare plagiator, de fapt nu stiu daca universul dar ganditi-va la cum a aparut viata pe Terra. O celula s-a copiat pe ea insuti si au aparut 2 celule.

Exista studii care arata ca in afara de neuronii creierului, in decurs de 2 ani celulele corpului nostru sunt altele complet noi, pe rand o parte din celule mor si se nasc altele. Si cum credeti ca se nasc, prin autocopiere.

Deci peste 2 ani de acum incolo voi fi copia (plagiata) a celui ce a fost in urma cu 2 ani.

Amintirile si cunostintele noastre cum credeti ca stau in creier, ca intr-un hardisc salvate si stocate? Nu, ele se duplifica tot timpul si informatia toata circula autocopiata de la un neuron la altul. Ma rog aici e mai complicata treaba dar ideea ramane valabila.

In conditiile astea, ne mai intrebam de ce unii plagiaza lucrari de diploma? Vi se mai pare atat de gresit sa faci asta? Avand in vedere ca toti copiem: comportamentul parintilor, reactile lor in anumite situatii, neuronii in oglinda incearca sa copieze ce vede in jur aparand astfel empatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *