Achilianu

omniprezent, omniscient si omnipotent

Resurse utile

Exercitiile pe banda de alergat, directia „tot inainte“ catre forma pe care o visezi!

Putine echipamente special concepute pentru antrenamente desfasurate acasa se bucura de o apreciere la fel de mare precum banda de alergat. Ea ii permite utilizatorului sa aleaga intensitatea si durata exercitiilor, contribuie la un aspect tonifiat si la mentinerea sau recapatarea greutatii corporale optime.

Beneficiile obtinute prin exercitii efectuate constant pe banda de alergat

Intregul corp si chiar si psihicul au de castigat de pe urma acestui tip de antrenament, dupa cum pot sa depuna marturie toate persoanele care il practica cu seriozitate.

Multi utilizatori cumpara echipamentul de la Sport-Mag.ro deoarece doresc sa slabeasca si abia apoi descopera si celelalte beneficii ale acestui aparat fitness. In ceea ce priveste procesul de slabire sau de mentinere a unei greutati ideale, trebuie stiut ca 20 de minute de utilizare sunt echivalente, in functie de viteza setata, cu arderea a 200 pana la 300 de calorii. Asadar, rezultatele dorite pot fi obtinute cu rapiditate, daca se adopta in paralel si un regim de viata sanatos.

Dintre grupele de muschi, cel mai intens sunt lucrate, in timpul unui antrenament, cele din partea inferioara a corpului. Este vorba despre muschii gambelor, ai coapselor si feselor. Pot fi obtinute beneficii si pentru muschii abdominali, lombari, ai umarului si ai bratelor, in functie de inclinarea benzii si de alte setari avansate.

Sistemul cardiovascular al persoanelor care folosesc o banda de alergat are mult de castigat. Inima devine mai puternica si sunt prevenite orice eventuale probleme cu circulatia sangelui sau tensiunea arteriala. In plus, faptul ca poti monitoriza permanent ritmul cardiac iti permite sa nu fortezi niciodata lucrurile dincolo de valorile optime pentru sanatate.

Plamanii lucreaza si ei intens in timpul antrenamentelor, iar sanatatea sistemului respirator iti va spori capacitatea generala de efort, precum si rezistenta la virusuri, precum cel gripal. Mai multe studii au constatat imbunatatiri evidente si in ceea ce priveste functionarea sistemului digestiv.

Ce banda de alergat este potrivita pentru antrenamentul desfasurat acasa?

Sportman Bestrun Lite este unul dintre produsele preferate de toti cei care vor sa se mentina in forma fara sa depinda de conditiile meteorologice si fara sa fie nevoiti sa se deplaseze la o sala de fitness. Este o banda de alergat electrica solida si stabila, cu un motor puternic, de 2 cai putere, potrivita pentru utilizatori cu greutatea de cel mult 100 de kilograme. Viteza de rulare poate fi ajustata intre 800 de metri si 18,8 kilometri pe ora, iar cele 12 programe de antrenament presetate permit diversificarea exercitiilor. In plus, produsul este insotit de un aparat de masaj, doua gantere de 1 kilogram si 4 manere de spuma pentru exercitii de abdomene sau flotari.

InSPORTline Sprynkl este un echipament fara motor electric, ideal in special pentru simularea mersului rapid si a celui in urcare. Ofera 8 niveluri de rezistenta si un afisaj LCD usor de citit, care arata numarul de calorii arse, ritmul cardiac, timpul, viteza si distanta parcursa. Datorita mecanismului de pliere, poate fi depozitata in spatele unui dulap sau sub pat, odata terminate exercitiile.

Cu o banda de alergat performanta, fiecare zi va insemna un progres spre forma fizica la care visezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *