Achilianu

omniprezent, omniscient si omnipotent

Diverse

Ai grijă de suspensia mașinii tale. Apelează la perneauxiliare.ro

Dacă ești șofer român, sigur ți s-a întâmplat, cel puțin o dată, să te plângi de drumurile din țară. Gropile și denivelările sunt nelipsite. În unele locuri, sunt porțiuni de drum în care chiar nu ai cum să le eviți. De ce noi șoferii, ne plângem de aceste gropi? Pentru că au efect direct asupra mașinii. Dacă nu sunt observate și sunt luate în viteză, pot să ducă chiar la accidente, dar cel mai des au de suferit piesele auto, în principal suspensiile.

Unele dintre cele mai accesibile mașini este Ford-ul. Deții și tu unul și dorești să îi oferi mai multă stabilitate? Să-i sporești confortul? Uită-te la perne de aer Ford.

La ce ajută pernele de aer?

În primul rând, cum am zis și la începutul acestui articol, gropile sunt nelipsite de pe drumurile țării noastre. Aceste perne ajută la absorbția șocurilor ce au loc în moment întâlnirii mașinii cu o groapă sau o denivelare și te poți bucura de mai mult confort în mașina ta. Dacă ai copil mic, știi cât de sensibil poate fi somnul lui. Gândește-te că pleci cu el la drum lung și adoarme. Lipsa pernelor de aer o să se resimtă în momentul impactului cu o groapă sau o denivelare, iar copilul tău se va trezi de fiecare dată. Cei de la perneauxiliare.ro dispun de astfel de produse pentru toate mărcile de mașini.

În al doilea rând, ajustează înălțimea mașinii, astfel că dacă pleci într-o vacanță și ai multe bagaje cu tine, care cresc considerabil încărcătura vehiculului, nu trebuie să îți faci griji. Cu ajutorul acestor perne de aer, nivelul va fi menținut.

De asemenea, îți oferă mai multă stabilitate în momentul în care iei o curbă. Mașina ta nu se va mai balansa sau înclina și îți va oferi mai multă siguranță.

Sunt foarte durabile și nu va trebui să le schimbi constant. Sunt făcute să reziste celor mai urâte condiții, fac față, inclusiv, gropilor din România. Dacă se întâmplă să se defecteze, sunt foarte ușor de reparat, astfel că manopera n-o să vă coste o avere.

Ești fan Ford? Deții un Ford Kuga?

Fanii acestei mărci de mașini, cunosc foarte bine avantajele achiziționării unui Ford Kuga. Este o mașină tehnologizată, cu un aspect care nu trece neobservabil și este perfectă pentru familii, fiind foarte spațioasă. În caz că te afli printre deținătorii unei astfel de mașini și vrei să reziste cât mai mult drumurilor din România, te poți uita la perne de aer Ford Kuga. O să găsești un set complet de produse: perne auxiliare, bucșe, spray silicon, kit pentru pompare și instrucțiuni care să te ajute la montare. Acest set vine însoțit și de garanție în caz că ceva nu este conform.

Ai grijă de mașina ta și protejeaz-o de obstacolele pe care le prezintă drumul pe care te deplasezi. Bucură-te de confort, stabilitate și siguranță la drum lung, alături de cei dragi.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *