Achilianu

omniprezent, omniscient si omnipotent

Diverse

Voi ce ati face daca ati vedea asa ceva pe cer?

Poza este evident trucata dar sa facem un exercitiu de imaginatie si sa presupunem ca intr-o buna zi, dintre toate locurile posibile de pe Terra unde ar putea ateriza un OZN, s-ar nimerii ca tocmai orasul Brasov sa fie cel castigator la stirea mileniului.

Deci va aflati intr-o zi de weekend la munte incercand sa va bucurati de natura, soare si aer curat cand pe cer se iveste un aeronava care prezinta clar urmele unei tehnologii inexistente pe pamant (sau a carei existente nu se stie inca) si singura pregatire pe care o aveti in acest domeniu sunt filmele sf la care v-ati uitat cu mai mult sau mai putin interes.

Ati fi curiosi sa va apropiati sau ati fugi cat va tin picioarele?

Eu personal cred ca as fi curios sa vad mai multe, sa fiu printre pionierii care au luat un prim contact cu o noua civilizatie dar sincer va spun ca nu stiu cum as reactiona in momentul acela, luat pe nepregatite. Probabil ganduri de teama mi-ar invada mintea si m-ar face sa iau cu totul alte decizii.

Ar fi un razboi dur intre curiozitate si teama. De partea cealalta m-as gandii ca poate nu are ganduri pasnice si ca poate nu e atat de inteligent din partea mea sa ma apropii de un obiect zburator neidentificat. Dar pe de alta parte as fi curios si in ciuda celebrei vorbe cum ca curiozitatea a ucis pisica probabil as incerca sa-mi inlatur teama si sa ma apropii de ceea ce ar putea reprezenta un moment unic in istoria omenirii.

Voi ce ati face?

Ce ar castiga in lupta interioara dintre curiozitate, curaj si frica de a nu sfarsii prost. Ganditi-va ca e un moment unic in viata care poate insemna un moment de cotitura pentru intreaga omenire.

Bonus video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *