Achilianu

omniprezent, omniscient si omnipotent

Diverse

Respect Haotik pentru tot ceea ce ai reusit sa faci

Acum 3 ani eu as fi fost unul dintre cei care ar fi pariat ca nu o sa reusesti. Nu neaparat ca as avea ceva de impartit cu tine ci pur si simplu pentru ca stiam ca te bagi intr-o treaba extrem de dificila, cu multe provocari si cu multe sanse de insucces.

Stiu ca sunt multi care nu sunt de acord cu ce face Haotik in online si au mereu ceva de comentat. Adevarul e ca romanii au avut de comentat si ieri dupa meciul Simonei Halep, deci cumva cred ca vor avea mereu ceva de comentat atunci cand un om incearca sa faca ceva.

Eu unul am invatat foarte multe de la Haotik de-a lungul timpului, nici nu l-am lautat dar nici nu l-am criticat. Am urmarit de undeva mai din spate ce povesteste pe blogul lui si mi-am dat seama ca este un om care are o vointa puternica, da dovada de multa prespicacitate si de mult umor.

Umorul e semnul unui om inteligent, ce nu reusesc eu sa inteleg e de ce nu a tratat cu umor si situatiile mai mult sau mai putin neplacute de acum cativa ani, cred ca ar fi avut doar de castigat si nimic de pierdut. Cred ca imaginea lui ar fi fost mult mai buna in ziua de azi si cred ca ar fi fost intre primi 50 de bloggeri din Romania, cu siguranta printre primi 20 de bloggeri preferati de mine.

Inchei articolul prin a va spune sa-i urmariti blogul personal. Aveti ce invata de la el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *