MUTĂRI INTERNAȚIONALE FĂRĂ GRIJI, CU ASISTENȚĂ PROFESIONALĂ

Nevoia persoanelor de a se muta într-o casă nouă s-a extins foarte mult în ultimii ani iar din acest motiv au apărut și firme specializate pentru livrarea mobilei. Cu greu te despărți de vechea mobilă și tocmai de aceea mulți preferă să o transporte către noua locuință. Fie că vor să o recondiționeze sau să o păstreze în starea sa inițială este important cum va fi transportată. Dacă este vorba despre o mobilă veche, ce are probleme la îmbinări s-ar putea ca transportul mobilei să devină un haos pentru tine. Impedimentul transportului mobilierului din vechea locuință către cea nouă ar trebui să dispară dacă se apelează la o firmă specializată precum este MoveOut. Ei sunt cei mai capabili în a oferi siguranța și certitudinea că mobilierul tău va ajunge în cea mai perfectă stare la destinație. La orice oră, atâta timp cât sunt în timpul programului cei de la MoveOut sunt disponibili să vă răspundă nevoilor și cerințelor pentru livrarea mobilierului. În funcție de zona în care locuiți, de capacitatea de mobilier pe care o aveți de transportat și de numărul de kilometri până la noua destinație prețul poate varia însă este cu mult mai mic dacă ar fi să luați în considerare celelalte firme de pe piață.

„Siguranța mobilierului clienților reprezintă cel mai important pas pentru noi, nu dorim să ne facem treaba repede și neglijent, acordăm atenție și timp fiecărui detaliu ca mobila să ajungă cu bine la destinație. „

Fiecare piesă de mobilier este la fel de importantă, pentru o firmă de livrare nu ar trebui să conteze că este mobilier de bucătărie sau de baie, toate elementele ce atribuie la construcția mobilierului trebuiesc luate în considerare și tratate ca atare. Transportul se realizează în mai multe etape, începând de la dezasamblarea corpurilor foarte grele și foarte voluminoase și până la transportul către noua adresă. Echipa aduce o grămadă de elemente de protecție pentru mobila ta și se ocupă ca transportul să fie executat cu siguranță și rapiditate.

Pentru MoveOut servicii precum mutari de mobilier international nu reprezintă un impediment, fiind specializați în acest domeniu și având o vastă experiență despre modul în care trebuie protejată și transportată fiecare piesă de mobilier. Sunt responsabili de mobilierul clientului și fiecare greșeală se plătește, însă în proporție de 99%  nu a fost cazul. Asigurarea privind mobila clientului este cea mai importantă, fiind unele dintre puținele companii ce se dedicată până la capăt indiferent de cât de laborios ar fi proiectul. De asemenea aceștia nu se ocupă doar cu transportul mobilierului din casă, au servicii și pentru firme, indiferent dacă este vorba de firme mari sau mici. Echipamentul le permite transportul oricărei firme către o nouă locație.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *