Descoperă noul IVECO Daily Șasiu la Auto Schunn Sibiu

Un ajutor de preț pentru afacerea ta, noul IVECO Daily Șasiu este creat pentru deplasări diverse, pentru distanțe lungi sau aglomerări urbane. Mereu la curent cu tehnologia modernă, IVECO îți pune azi la dispoziție autovehicule menite să străbată distanțele în mod performant, să tea jute să îți gestionezi business-ul cu un transport de calitate. In showroom-urile dealerului Auto Schunn Romania din Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara vei găsi cele mai noi modele Iveco și îți poți alege configurația customizată pentru afacerea ta.

Tehnologia oferită de noul Iveco Daily Șasiu îți oferă confortul de care ai nevoie la volan. Opțiunile și îmbunătățirile aduse acestui model sunt destinate unei experiențe cât mai plăcute, alături de Iveco. Fie că e vorba de transport de marfă sau persoane, Iveco s-a impus printre cei mai inovatori fabricanți din domeniul auto.

Noul Daily Șasiu este un autovehicul utilitar comod și versatil, ce poate fi utilizat în domeniul construcțiilor, livrări de marfă ușoară sau grea, transport zilnic sau ocazional. Fie că șofezi pe drumuri lungi, autostrăzi sau suprafețe dificile sau străbați zilnic străzile marilor orașe, Iveco Daily este mereu aproape, contribuind la succesul afacerii tale. Poți alege anumite opțiuni suplimentare pentru a adapta cât mai bine modelele Daily Iveco afacerii tale. Caracteristica esențială a Iveco Șasiu Daily este forța motorului, dublată de elementele laterale din șasiu masiv fabricate din oțel, groase de până la 5 mm. O capacitate de încărcare de aproape 5 tone este suficientă pentru misiuni uzuale de transport rutier.

Motoarele cu care sunt dotate utilitarele Daily Șasiu sunt faimoase pentru economia de combustibil. Opțiunile speciale, turbina cu geometrie variabilă, cauciucurile exclusive de tip Class A create special de Iveco pentru modelul Daily si sistemul start / stop, scot în evidență performanțele acestor mașini utilitare fiabile și robuste. Costurile de mentenanță mici, intervalul mai larg între două schimburi de ulei, consumul redus de carburant oferă economii decisive în alegerea acestei utilitare de la Iveco pentru afacerea ta.

Fiecare drum devine o experiență plăcută în ambientul interior Iveco. Conduci main relaxat atunci când autovehiculul este dotat cu prima transmisie automată cu 8 trepte de viteză – HI MATIC. Producătorul Iveco s-a preocupat constant de implementarea celor mai noi tehnologii în realizarea motoarelor pentru camionete și alte componente esențiale – cutii de viteze, timonerii, sistem de frânare, etc.

Acum te poți bucura de fiabilitatea și eficiența noului model Daily Șasiu, cu tehnologia Iveco Natural Power. Sistemul de direcție a fost regândit pentru o experiență deosebită. Frâna acționată electric te ajută să parchezi fără griji de accidente nedorite, iar sarcinile zilnice de livrări cu multiple opriri și staționări devin mai ușoare. Vei economisi timp atunci când elimini mișcările repetitive iar productivitatea ta va crește. Sistemul de climatizare perfomant, închiderea centralizată, volanul cu comenzi multi-funcționale sunt menite să îți ofere o experiență relaxantă de șofat la volanul unui Iveco Daily Șasiu.

Sistemul AEBS și frânele City Brake PRO te sprijină să șofezi în siguranță. Tehnologia de ultimă oră va detecta la timp riscul de coliziune iar frânarea autonomă evită un posibil accident, chiar în cele mai dificile condiții de trafic. Viteza se ajustează automat pentru a păstra distanța optimă dintre autovehicule. Controlul vitezei la coborâre (HDC) îți asigură o viteză constantă în mers descendent iar Traction Plus este de folos pe carosabil ud și alunecos.

Servicii personalizate sunt acum la dispoziția afacerii tale, prin analiza unor date de transport primite în timp real. Optimizează-ți experiența condusului prin portalul MYDAILY unde monitorizezi perfomanța autovehiculului, consumul de combustibil și asiguri o mentenanță mai eficace.

Managementul flotei de autovehicule te ajută să reduci costurile prin analize concrete cu privire la modul de exploatare efectivă a autovehiculelor utilitare IVECO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.