Latest Posts »
Latest Comments »
Popular Posts »

Șenghen

Scrijelit de Achilianul on March 5, 2013 – 04:17

România e o țară atât de frumoasă, păcat că… nu e guvernată!

 

Nu e vina lui Giță că emanațiile pseudo-partidelor politice românești dau din coate, calcă pe cadavre și scuipă asiduu pentru a ajunge la putere, neavând, însă, nicio bază pentru a-i deține frâiele. Cu toate că, între noi fie vorba, nici Ghiță nu e modelul de cetățean european. Darwinismul din politica românească are o singură caracteristică: cine e mai vocal și mai vocal reușește. Să ne înțelegem, vocal în țară, că afară te citesc ăia în trei secunde. Șmenozelile românești și starea erectă de atoatestiutor funcționează la Ghiță, nu merg când dai de U.E. sau N.A.T.O. Ăia nu au tendința de a pune botul sau, dacă amușină bășinile de sorginte românească, o fac doar cu un scop.

 

Or, când nu ești condus, deși scaunele sunt ocupate, cum să aștepți ceva, orice, de la o negociere. Când, printr-o crudă ironie a sorții, ești reprezentat de niște trepăduși… nu prea poți să îți faci speranțe. Chiar dacă ai dreptate și legitimitate în cerințe. Mori cu ele-n mână!

Când nu există un avocat care să îți susțină coerent cauza, iar în locul lui se prezintă unul „cu căciula-n mână”, dus la cerșit și la pozat, cei care decid destinul Europei au exact ce le trebuie ca să spună un mare „NU!”. Că apoi jubilează, asta ține de frustrările fiecăruia.

 

Totuși, atitudinea absurdo-prostească a iobagilor din vârful României ne transformă, fie măcar și la nivel de imagine, în sclavi. Pe noi alea 22 sau 19 milioane de suflete. Odată ce te-ai pus în patru labe, deznodământul e ușor de ghicit. Trebuie doar să tăcem și să înghițim. Și am făcut-o ieri, o facem azi, iar de mâine suntem experți în domeniu! De poimâine devine deja o dependență, pentru că suntem plătiți pentru sclavagismul cu accente sado-maso.

 

P.S1: Odată curvă, mereu curvă!

P.S2: Pe cât punem pariu că majoritatea conaționalilor nu știu care-i faza cu Șenghen, apăi să-l scrie corect!

P.S.3: Sănătate cititorului şi celui care nu citeşte…

Omule, nu fi prost! Nu fura! Intreaba inainte de a copia © Achilianu


Tags: , , , , , , ,
Posted in da de ce?, Despre Orice Si Despre Nimic, exista cretini, politica, romani, romania 1 Comment »

One Comment to “Șenghen”

  1. minime Says:

    Ridicolul situatiei este si mai mare: iobagul care i-a adus la putere, se bucura ca noua oranduire nu se inclina in fata nimanui.

    Asa ca cei care stiu ca nu se scrie “Șenghen” nu au decat sa astepte sa treaca si oranduirea asta pentru ca ceilalti or fi prosti… dar sunt multi.
    minime´s last blog post ..Galaxy Note III și Galaxy Tab 3 la IFA Berlin

Leave a Comment

CommentLuv badge

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette